Argendael - Ludovic Ghyselen

'onze eigen gekweekte Black Angus runderen zijn een topproduct'
Ludovic Ghyselen - Chef van Het Lekkere Westen
 

Doorheen de jaren hebben we met onze leveranciers en producenten een band ontwikkeld, waardoor we een ruimere kennis hebben gekregen en zo ook kunnen genieten van echte topproducten.

  • Angus grand cru is een project waar we reeds jaren vol liefde en toewijding aan werken.  We zijn trots op het vlees van onze, eigen gekweekte Black Angus runderen.  We geloven in de natuur, de liefde, de goede zorgen en het opgroeien van de kuddes in hun natuurlijk habitat.  Dit alles draagt bij tot het resultaat dat we bereiken.  Wij zorgen voor een volledig gesloten keten, een goed partnerschap elk met zijn troeven, van het kweken tot afmesten, slachten en versnijden.  Black Angus is een topproduct voor onze keuken !
  • Reeds meerdere jaren kunnen we onze groenten en fruit zelf uitkiezen bij biologische plukboerderij De Grenshoeve. Boer Luc deelt dezelfde visie als wij, namelijk 'respect voor de natuur en het seizoen'. Daarnaast hebben we onze eigen boomgaard. 
  • Ons eigen rundsvlees komt op verschillende manieren terug op onze menukaart.  Proef eens van onze handgesneden tartaar van rund, kroket van ossestaart of een op de josper bereide rib-eye
Tip van de chef
  • Zin om te wandelen? Er is een wandelnetwerk in de nabijheid van het restaurant, namelijk Het Land van Mortagne. Verder kan je ook wandelen in de omgeving van brouwerij Omer Vander Ghinste en vervolgens één van hun bieren proeven in één van cafés in de omgeving van de brouwerij. 

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF