Père et Mère - Jelle Devisch

'Zuivel, groenten, bieren, ... uit Diksmuide'
Jelle Devisch - Chef van Het Lekkere Westen

  • Mijn zuivelproducten o.a. lokale kazen en room en melkproducten haal ik in de nabije omgeving o.a. Het Dischhof en De Beauvoordse Walhoeve
  • Mijn hoevekip komt uit Schore van Meatier. 
  • Lokale streekbiertjes als Papegaei en Oerbier komen van Brouwerij Verstraete en de De Dolle Brouwers.
  • Verder werken we uiteraard graag met verse Noordzeevis.
  • Enkele klassiekers op onze kaart zijn konijnenschoudertjes met pruimen, varkenswangetjes, sliptongetjes,... 
Tips van de chef

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF