Bistro Rombaux - Pieter-Jan Rombaux

'Wat je in het Westen vindt, smaakt beter'
Pieter-Jan Rombaux - Chef van Het Lekkere Westen

Enkele van mijn favoriete producten zijn:

  • Grijze garnalen en ander lekkers uit de Noordzee, geleverd door Vanhauwaert (Zeebrugge). Proef eens van onze handgepelde garnaal/karnemelk/gepocheerd ei/zuurdesemtoast.
  • Net over de Franse grens in de Westhoek, halen we onze duifjes uit Steenvoorde.
  • Op de kaart ook de Heuvellandse wijnen van Entre-Deux-Monts.
  • Brugse beschuit van Huis Deman
  • Varkensvlees Duke of Berkshire
  • Proef eens van de Topgin 'The Black Swan' van The Bruges Gin Society.  Wij mixen hem graag in de cocktail Missgroni.
Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF