Botteltje - James Desimpelaere

'Wij hebben ons eigen huisbier Ostensche Strever'
James Desimpelaere - Chef van Het Lekkere Westen

  • We werken vooral met bier in de keuken. Proef eens van onze varkenswangetjes bereid met Keyte Dobbel-tripel van brouwerij Strubbe of van Onze créme brûlée met Sint-Bernardus prior. 
  • Daar we aan de kust gelegen zijn werken we veel met vis. Onze visgerechten wisselen naargelang het seizoen
  • We werken nu ook samen met brouwerij Maenhout voor de productie van ons eigen huisbier 'Ostensche Strever', Een blond ongefilterd bier van 7%. Het bier is van eigen receptuur en enkel bij ons te verkrijgen. 
Tips van de chef
  • Ik fiets graag langs de vaart van Oostende naar Brugge en stop dan graag in Bistro Nieuwege in Jabbeke waar ze een groot aanbod aan streekbieren hebben.
  • Nadien kan je lekker slapen in ons hotel op hetzelfde adres. Overnachten bij ons maakt de bierbeleving compleet want je slaapt in één van de 15 luxe thema kamers over 'brouwerijen'. Of je kan kiezen voor ons 'Brouwers Vakantie Appartement', eveneens aangekleed in het thema brouwerijen.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF