Boury - Tim Boury

'Onze platvissen zijn uniek qua structuur en smaak'
Tim Boury - Chef van Het Lekkere Westen

  • Een absolute streektopper is het Rodenbach bier, gebrouwen in Roeselare, met een perfecte aciditeit om een vinaigrette te maken. Een Rodenbach is fris van smaak, ideaal voor op terras bij warm weer. Verder is het de perfecte aanvulling bij vers gepelde grijze garnalen.
  • Vis uit de Noordzee, onze platvissen zijn uniek van structuur en smaak. Noordzeeschol en tarbot staan hier, naargelang het seizoen, vaak op de kaart.
  • Naast bier vinden we in onze streek nog heel wat verse topproducten: groenten, fruit, kruiden… geteeld op nauwelijks een kilometer van het restaurant.
Tips van de chef
  • Ongetwijfeld Koers, het museum van de wielersport. Als kind groeide ik op tijdens de gouden jaren van Frank Vandenbroucke. Daarbij kwam nog dat Frank in Ploegsteert woonde, vlak naast mijn geboortedorp Nieuwkerke. Genoeg dus om een koersfiets en bijhorende tenue aan te schaffen en mij op de Heuvellandse bergjes een echte Flandrien te wanen.
  • De moderne bibliotheek Arhus die scoort op architecturaal en sociocultureel vlak.
  • Onze gasten kunnen overnachten in één van onze drie gastenkamers Caspium by Boury.  Deze gastenkamers bieden alle nodige comfort en 's morgens wordt het ontbijt op de kamer gebracht.

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF