Bruut - Bruno Timperman

'Bruut staat voor Brugse Terroir'
Bruno Timperman - Chef van Het Lekkere Westen

Bruut staat voor Brugse terroir, we werken dus enkel met seizoensproducten uit onze eigen streek waarmee we geïnspireerd aan de slag gaan. Een nieuwe kijk op onze eetcultuur, met veel respect voor gepassioneerde kwekers die ons helpen om die Vlaamse glorie terug op de kaart te zetten. De natuur maakt onze menu. Soms zelfs letterlijk wanneer we zelf op zoektocht gaan om kruiden te vinden.

We werken met diverse producenten samen o.a.

Tips van de chef
  • Ik kom tot rust in het Zwin.
  • De perfecte pils in Brugge vind ik in café ’t Fortuintje (Klaverstraat 27).
  • Bistro Nieuwege in Jabbeke beschikt dan weer over een mooi assortiment topgeuzes en lokale bieren van bijv. De Struise Brouwers.
  • In La Suite en Number 11 is het heerlijk schaapjes tellen.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF