Carcasse - Hendrik Dierendonck

'West-Vlaams rood rund van onze eigen boerderij'
Hendrik Dierendonck - Chef van Het Lekkere Westen

  • West-Vlaams Rood, van de eigen boerderij en slagerij. Een uiterst zeldzaam rundveeras en erkend streekproduct.  
  • Voor onze witte asperges steken we even de grens over naar Ghyvelde (Marc Deswarte)
  • Zuivel halen we bij Allewijn in Diksmuide    
Tips van de chef
  • De paardenvissers in Oostduinkerke zijn een absolute must.  
  • En na het werk drinken we graag een glas in het Dock Cafe bij Fred. 
  • Een lange wandeling in de Noorderduinen of op het strand
  • Qua logies kunnen we Hof Ter Duinen of B&B Loxley aanraden.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF