Castor - Maarten Bouckaert

'Heerlijk koken is voor mij de ultieme vorm van gastvrijheid'
Maarten Bouckaert - Chef van Het Lekkere Westen

We werken nauw samen met diverse lokale producenten o.a.

  • Brouwerij Dikke Jan levert ons, naast een traditioneel gebrouwen topbiertje, ook artisanaal gerookte zalm.
  • Onze dagverse Parijse champignons, shii-take en distelzwammen komen van Desmet (Beveren-Leie).
  • Tomatensap Pink Juice, 100% natuurlijk sap van roze tomaten.
  • Onze escargots komen van Escargots de Flandres (Desselgem).
  • Proef eens van onze gebakken langoustine onder een korst van pistachenootjes met kalfskop 'en tortue'.
Tips van de chef
  • In Ooigem, aan de oevers van de Leie kom ik tot rust. Je kan er heerlijk wandelen en eventueel ook picknicken.
  • In Beveren-Leie heb je de Zavelput, een prachtig natuurgebied

Op zoek naar een logies?

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF