Cuisine Kwizien - Steven Devriendt

'Brouwerij De Leite zorgt elk jaar voor verrassingen'
Steven Devriendt - Chef van Het Lekkere Westen
 

Ik ga altijd op zoek in mijn streek naar lekkere producten waarmee ik aan de slag kan gaan in de keuken  

  • Brouwerij De Leite zorgt elk jaar opnieuw voor verrassingen.  Super brouwer, lekkere bieren, sommige met een hoek af. Heel tof om in gerechten te verwerken.  Het geeft zelfs een fijne toets aan ons brood. 
  • Bioboer Vermeulen voorziet ons van prachtige tomaten en heerlijke kippen.  Zalig om te bezoeken en eens door die serre te gaan ... de beste tomaten van het land.  
  • Bioboer Geert Van Wonterghem uit Wingene is gespecialiseerd in mini-groenten en vers geplukte kruiden.
  • Proef eens van onze traag gegaarde Duroc d'Olives in amuse.  Stuk carré zonder been met tal van aromaten en kruiden die vervolgens een hele nacht de oven in gaat en er super mals uitkomt ... een smaakbommetje !  
Tips van de chef
  • Ik kom, samen met de kindjes, tot rust in Bulskampveld. Een prachtig bos met tal van wandel-en fietspaden. De kindjes en ikzelf vertoeven graag in de kruidentuin in het Bulskampveld.  
  • Combineer je graag wellness met een overnachting dan moet je bij Sauna Miro zijn, een heel mooie B&B.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF