d' Afspanning - Joost Meire

'Onze paling in 't gedurfde groen, kan op heel wat proeflustigen rekenen'
Joost Meire - Chef van Het Lekkere Westen
 

Ik werk graag met producten uit het Brugse Ommeland.  

  • bieren van De Vliegende Paard Brouwers uit Oedelem.  De brouwer Andy Dewilde is een gevestigde waarde in binnen- en buitenland.  Hij heeft ondertussen een bijzonder uitgebreid assortiment aan (seizoens-)bieren. We schenken enkele van zijn bieren, maar verwerken ook bieren in gerechten, gaande van klassieke stoofpotjes met varkenswang tot roomijs met één van zijn jongste creaties, een samenwerking met De Struise Brouwers, het bier werd gedoopt "Master of Darkness" een donker bier voortvloeiend uit een blend, gedeeltelijk gerijpt op oude Margauxwijnvaten en Armagnacvaten.
  • De beste tomaten en meer dan 100 variëteiten vind je bij biobedrijf Vermeulen uit Ruddervoorde.
  • Onze verse melk halen we rechtstreeks bij mijn schoonbroer op hoeve 't Schotsgoed te Oostkamp.

Enkele suggesties uit onze menukaart:

  • Onze paling in 't gedurfde groen, met o.a. koriander en basilicum is een klassieker op de kaart die op heel wat proeflustigen kan rekenen 
  • Roomijs van 'Master of darkness'
Tips van de chef

Er zijn diverse charmante logies in en om Beernem.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF