De Beiaard - Johan Handsaeme

'Eenvoud is niet eenvoudig'
Johan Handsaeme - Chef van Het Lekkere Westen

  • Twee klassiekers op de kaart zijn varkenswangen uit de polder met Ichtegems Oud Bruin (Brouwerij Strubbe) en Stoverij met Piro bier.  Uiteraard gebeurt de afwerking met Torhoutse mosterd Wostyn.
  • Onze stoverij en onze varkenswangen worden met eenvoud bereid maar eenvoud is niet eenvoudig.  De chef, die een opleiding genoten heeft als slager, kiest zorgvuldig het vlees uit voor perfecte stoverij en varkenswangetjes.  Een goed gerecht begint bij een goed product.     
Tips van de chef
  • Op de kinderboerderij d'Oude Smelterij valt heel wat te beleven.  Het domein van 4,5 ha herbergt kleine en grote boerderijdieren, een prachtige serre, moestuin, bijenhal en een mooie speeltuin.
  • Breng eens een bezoekje aan het mosterdwinkeltje van Wostyn in hartje Torhout. Dit authentieke winkeltje bestaat al ruim 150 jaar.     
  • Ons hotel De Beiaard is de perfecte uitvalsbasis om deze groene long van het Brugse Ommeland te ontdekken.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF