De Mangerie - Kristof Deprez

'Vlaamse ingrediënten verfijnd met een exotische toets'
Kristof Deprez - Chef van Het Lekkere Westen

We brengen reeds 15 jaar een verfijnde wereldkeuken, met Aziatische en Mediterrane invloeden

Daarvoor gebruiken wij zoveel mogelijk grondstoffen van lokale en vaak bio-telers. Het laatste jaar zijn we nog een stapje verder gegaan en proberen we essentiele smaakmakers van onze exotische gerechten zoals Thaise vissaus, currypasta, noedels,.. zelf te vervaardigen met 100% lokale en biologische grondstoffen.  Proef eens van onderstaande gerechten : 

  • Laab Gai, pikant gewokte kip (uit Damme), noodleslaatje van witte en rode kool, gepickelde raapjes 
  • Massaman curry van West-Vlaams rood rund, gebrande pompoen en boerenkool
Tips van de chef
  • Fiets of wandel eens langs het kanaal Brugge-Gent of de Damse Vaart, de bootjes op de reien bieden je een heel ander zicht op Brugge.  
  • Kookeet is het jaarlijks terugkerend culinair topevenement van Brugge 
  • Toffe plaatsen om iets te drinken zijn koffiebar Margritt, wijnbar Blend en De Republiek is echt cool. 

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF