De Oogappel - Benjamin Van Robaeys

'Proef onze patat-garnaal de Oogappel'
Benjamin Van Robaeys - Chef van Het Lekkere Westen

Handgepelde garnalen met een gepocheerd hoeve-eitje en een luchtige mousseline van polderaardappel. Meer moet dat soms niet zijn. Vooral als je aan de slag gaat met uitstekende ingrediënten.

  • Garnalen uit Oostende, polderaardappelen, eitjes van de hoeve en boter van de Beauvoordse Walhoeve
  • Tijdens het seizoen komen onze asperges van Popelier uit Klerken.  Onze tomaten komen uit Pollinkhove
  • Verder ga ik graag aan de slag met Noordzeevis.
  • Lokale biertjes krijgen een mooie plaats op onze kaart. 
Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF