De Stokerij - Jan Schaek

'Wij moeten onze klanten inspireren'
Jan Schaek - Chef van Het Lekkere Westen

Wij bevinden ons op nog geen tien kilometer van de Oostendse vismijn dus daar halen we onze dagverse vis.

  • Vooral rariteiten uit de Noordzee spreken mij aan: roggebollen, krabbenpoten, hondshaai, inktvis, langoustines, sint-jacobsnootjes, steenbolk, verse sprot,...  stuk voor stuk worden ze verwerkt in heerlijke gerechten.
  • In het kookatelier dompelt chef Jan zijn klanten onder in de wereld van de visgastronomie.  Ze scharen zich rond chef's table en kunnen genieten van overheerlijke visspecialiteiten
Tips van de chef
  • in Het Romeins Archeologisch Museum kom je alles te weten of het leven van de Romeinse soldaat en in het museumcafé kan je genieten van een St. Arnoldusbiertje 
  • Natuurreservaat De Grote Zaagbek bevindt zich op nog geen halve kilometer van het hotel en is de plek bij uitstek voor wie even een frisse neus wil halen.  
  • Voor een verfrissend biertje of lekkere snack kan je terecht in de Monico.
  • En het Brugse Ommeland is de ideale regio voor fietstochten.
  • En uiteraard kan je uitstekend logeren in ons hotel.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF