De Waterkant - Bart Pauwelyn

'Ons lamsstoofpotje met St. Bernardus, al jaren een topper op onze kaart'
Bart Pauwelyn - Chef van Het Lekkere Westen

Onze producten halen we zoveel mogelijk bij lokale leveranciers.

  • Aardbeien halen we bij Koen Depraetere uit Geluwe.
  • Onze bieren zijn West-Vlaams o.a. St. Bernardus, Rodenbach, Hommelbier,.. .
  • Ons rundvlees komt van de eigen runderen van hoevevlees FM Meat. In Lo-Reninge kweken ze een Piemontees ras van super kwaliteit.
  • Op onze kaart lekkere wijnen uit het Heuvelland of onze Wervikse wijn van Domein Ravenstein, op de zuidflanken van de Amerikaberg.
  • Proef eens van ons lamsstoofpotje met St. Bernardus, al jaren een topper op onze kaart.   
Tips van de chef
  • Kom tot rust in landschapspark De Balokken, ideaal om te wandelen, te joggen of gewoon te relaxen.
  • Een fietstochtje langs de Leie is ideaal om de batterijen op te laden.
  • Verpozen kan dan weer op één van de terrasjes van het mooie, gezellige Sint-Maartensplein in Wervik.
  • Gasthof te Cathem of B&B Speghelhof zijn leuke plaatsen om te overnachten

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF