Eethuis Transvaal - Stefaan Dekerf

'Brouwerij de Leite zorgt voor de nodige verfrissing'
Stefaan Dekerf - Chef van Het Lekkere Westen

  • We hebben een beperkte kaart met dagverse producten volgens het seizoen. We willen alles zo kraakvers mogelijk bijv. asperges van Aspergeteelt Willems worden 's morgens geoogst en en 's middags op het bord.    
  • Noordzeevis als hondshaai, schelvis of pieterman vind je ook vaak terug in ons menu.
  • Uiteraard prijken de lokale bieren van Brouwerij De Leite prominent op onze kaart. Deze lekkere bieren met hart en ziel gebrouwen door Luc en Carine zijn bij ons alvast een succes.
  • Koffiebranderij Dumolyn uit Knokke-Heist zorgt voor de authentieke smaak van ambachtelijke koffie.
  • Aardbeien, vers van het land halen we in Ruddervoorde bij aardbeienkweker Cathy De Smet (Bergenstraat 20) 
  • We hebben een maandelijks wisselend menu.  Ontdek het actuele menu op onze website.
Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF