Floris - Floris Panckoucke

'Ik ben een kind van de Vlaamse Polders'
Floris Panckoucke - Chef van Het Lekkere Westen

Mijn roots liggen in de Vlaamse polders en ik werk graag met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers

  • schelvis, coquile en makreel uit de Noordzee zijn heerlijke producten om mee te werken.
  • Tijdens het seizoen asperges uit Vlaamse bodem.
  • en uiteraard zuivel van bij de boer.
Tips van de chef
  • Ik kom tot rust in het Tillegembos in Sint-Andries.
  • Bistro Nieuwege in Varsenare is een authentieke bistro/kroeg met een zalige bierkaart
  • Een aperitiefje bij Groot Vlaenderen is altijd gezellig. Mijn vrouw gaat voor de experimentele cocktails, ik blijft trouw aan mijn geliefde gin-tonic
  • Qua logies kan ik Huyze Fox aanraden, een exclusieve B&B.

Floris is één van de Jong Keukengeweld-chefs. In oktober en maart kunnen jongeren genieten van Jong Keukengeweld.  Ben je tussen 18 en 30 jaar oud ? Reserveer dan snel je tafeltje en geniet van een gastronomisch menu aan een vriendenprijs

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF