Franco Belge - Tomas Puype en Dries Cracco

'Duke of Berkshire is topkwaliteit varkensvlees'
Tomas Puype & Dries Cracco - Chefs van Het Lekkere Westen

  • We werken graag samen met The Duke of Berkshire uit Koolskamp. Topkwaliteit varkensvlees en goede communicatie met de kwekers.
  • Visleverancier Vanhauwaert uit Zeebrugge zorgt ervoor dat we dagelijks aan de slag kunnen met de beste vis uit de Noordzee.  
  • We werken graag met de lekkere bieren van Rodenbach uit Roeselare.
  • Lokale kazen komen bij ons op het kaasbord o.a. kazen van de Damse Kaasmakerij.
  • Victor van de Tiny Green Farm uit Maldegem garandeert ons topverse producten per seizoen.   Zijn asperges, aardbeien en tomaten zijn van de beste kwaliteit. 
  • Proef eens van onze varkenswangen 'The Duke of Berkshire'.
Tips van de chef
  • Je komt tot rust tijdens een wandeling aan het Minnewater.
  • Fietsen naar Damme langs de Damse Vaart en verder naar Sluis is leuke ontspanning.
  • Voor een goed glas wijn moet je in wijnbar Blend zijn. Of je kan opteren voor een terrasje in de Republiek of een cocktail in Groot Vlaenderen
  • Voor een kleine hap (ontbijt of brunch) kan je terecht bij Blackbird aan het Jan van Eyckplein.
  • Op zoek naar een overnachting ? Hotel van Cleef langs de reien .

Tomas & Dries zijn Jong Keukengeweld-chefs. In oktober en maart kunnen jongeren genieten van Jong Keukengeweld.  Ben je tussen 18 en 30 jaar oud ? Reserveer dan snel je tafeltje en geniet van een gastronomisch menu aan een vriendenprijs.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF