Het Hemelsbreed Verschil - Heidi Verhelst

'Kalfszwezeriken Belgisch wit-blauw staan al 20 jaar op de kaart'
Heidi Verhelst - Chef van Het Lekkere Westen

  • We werken graag met Belgisch wit-blauw, een runderras dat in en om Koekelare met veel liefde gekweekt wordt.  
  • Naast kraaibiefstuk, chateaubriand staan kalfszwezeriken Belgisch wit-blauw al 20 jaar ononderbroken op de menukaart.  Een succulente delicatesse die nog altijd zeer gesmaakt wordt door onze klanten. 
  • We werken al 20 jaar zonder personeel.  Ikzelf sta als ladychef in de keuken en mijn man Michel staat in voor de persoonlijke bediening.
Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF