Julia - Angus Wittevrongel

'Nieuwpoortse garnaal van de N116 of de N86 zijn top !'
Angus Wittevrongel - Chef van Het Lekkere Westen

  • Het restaurant is een eerbetoon aan overgrootmoeder Julia.
  • Wij werken enkel met dagverse aanvoer, zelf aangekocht in de Vlaamse Visveiling, van de allerbeste schepen en visgronden. We werken bijv. graag met garnaal, tong van onze kust,pijlinktvis van onze kust,...
  • Nieuwpoortse garnaal van de N116 of de N86 zijn topproducten uit eigen streek.
  • Laat je verrassen door onze 'Catch of the Day'-suggesties of doe je te goed aan lekkers van de Oesterkaart of proef eens van onze Carpaccio van Sint-Jakobsschelp/beure noisette/zeste citroen/crunch van spelt/gemarineerde beukenzwammetjes.
Tips van de chef
  • De site Ten Bogaerde loont absoluut de moeite.  Je kan er ook lekker eten in Mondieu, het restaurant van mijn broer. 
  • Voor watersporten of een drankje in de bar, ga naar KYC (Koksijde Yachting Club)
  • En voor ontspanning wandel ik graag met Moon, mijn Duck Tolling retriever, in de duinen van Oostduinkerke
  • Op zoek naar een logies ? B&B Evergreen is een ideale uitvalsbasis voor een weekend of midweek aan de Kust. 

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF