Le Kok Sur Mer - Jean-Philippe Furnemont

'Ik haal mijn producten in de nabij omgeving'
Jean-Philippe Furnémont - Chef Het Lekkere Westen

  • Limousinrundsvlees en biokippen halen we in Schore (Middelkerke) .
  • Mangalicavarken maar ook asperges en aardbeien komen van 't Hof ter Meulen.
  • Onze geitenkaas komt van 't Reigershof.
  • De Noordzee zorgt dan weer met pieterman, rode poon, zeetong, garnalen, ... voor onze visvoorraad.
  • Proef eens van ons menu Bib Gourmand, boordevol streekproducten.
Tips van de chef
  • Een verborgen pareltje aan de kust is de put van Vlissegem. Je kan er lekker wandelen in de natuur.  Nadien kan je even verpozen in het pittoreske Vlissegem.  
  • Stop eens in Café 't Hoekske in Stalhille voor een streekbiertje 8410 van Wenduine.
  • Qua logies kunnen we Grand Hotel Belle Vue in De Haan aanbevelen.
  • Voor een kleine hap kan je terecht in estaminet Leegland in Zuienkerke.  

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF