La Maison du Terroir - Frederiek Vandenbussche

'Genieten van al het lekkers dat de zee, het bos en het platteland ons te bieden heeft'
Frederiek Vandenbussche - Chef van Het Lekkere Westen

Wij werken met producten uit eigen streek.  Onze vis komt uit de Noordzee o.a. tong, grietbot, zeebaars, grijze garnalen,... Op die manier geven we ons Menu Terroir Gourmand (lange of korte versie) een eigen streekgebonden karakter.

Onze vermaarde en welgekende Normandische pannenkoek, gekarameliseerd en geflambeerd met calvados, is dan weer een recept dat ik meekreeg van mijn grootouders.

Ontdek ons actuele Menu Terroir Gourmand op onze website.

Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF