Laurel & Hardy - Chris Beke

'Zeebrugse garnalen met sabayon van Mam'zelle'
Chris Beke - Chef van Het Lekkere Westen
 

Wij werken al meerdere jaren met regionale producten.

  • Mijn vis haal ik in Zeebrugge waar de meest smaakvolle vissoorten ter wereld verdeeld worden o.a. griet, tarbot, grijze garnalen, pladijs, zeetong, roggevleugel,.. 
  • Ik hou van de bieren van brouwerij De Leite.  Proef eens van onze handgepelde Zeebrugse garnalen met een Sabayon van Mam'zelle (hoogblond bier)
Tips van de chef

De oude Coca-Cola fabriek aan de rand van het centrum van Oostkamp werd omgetoverd tot het gemeentelijke dienstencentrum Oostcampus. Een zeer geslaagde realisatie van de Spaanse architect Carlos Arroyo die er ook terecht een award mee won. Telkens ik er binnen ga, valt mijn mond open.

Overnachten kan in de Flemish Cottage.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF