Le Mystique - Gregory Slembrouck

'Ik pluk zelf eekhoorntjesbrood in de omringende bossen'
Gregory Slembrouck - Chef van Het Lekkere Westen
 

Ik vind het fantastisch om de beste regionale ingrediënten en het beste van de Belgische keuken te combineren met wereldse smaken. 

  • Ik pluk zelf cêpes of eekhoorntjesbrood in de omringende bossen.  Van alle champignons is deze soort mijn favoriet. 
  • Mijn zuivelproducten haal ik in het baliehof
  • Ik ga graag aan de slag met alle Noordzeevis.
  • We hebben goede Heuvellandse wijnen dus krijgen ze uiteraard een plaats op de wijnkaart. 
Tips van de chef
  • Om tot rust te komen neem ik de fiets richting Tillegembos, waar de seizoenen me tot nieuwe inspiraties brengen.
  • In De Brugse Gin Club kan je meer dan 100 verschillende gin's proeven.
  • En aan de Kust ga ik graag fietsen of wandelen in en om Oostduinkerke.  En nadien een lekker hapje eten in de Wasserette in Nieuwpoort, heerlijk !
  • Op zoek naar een overnachting ? Ons restaurant heeft het groot geluk om over een eigen hotel te beschikken en niet zo maar een hotel….  Restaurant Le Mystique maakt deel uit van Hotel Heritage, lid van de prestigieuze keten Relais & Châteaux, All around the World, Unique in the World….  Alle leden staan gekend voor hun eigenheid en respect voor de eigen ‘terroir’.

Gregory is één van de Jong Keukengeweld-chefs. In oktober en maart kunnen jongeren genieten van Jong Keukengeweld.  Ben je tussen 18 en 30 jaar oud ? Reserveer dan snel je tafeltje en geniet van een gastronomisch menu aan een vriendenprijs. 

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF