Noord 57 - Joke Sap

'Het sociaal-economische werk van de Kruiderie draag ik een heel warm hart toe'
Joke Sap - Chef van Het Lekkere Westen

We gaan aan de slag met wat de streek te bieden heeft en dat volgens het seizoen. Enkele producten of producenten waar wij graag mee werken:

  • Ik werk heel graag met kruiden en bloemenDe Kruiderie heeft een zeer mooi aanbod en hun sociaal-economisch werk draag ik een heel warm hart toe !
  • Het authentieke varkensvlees van Hoeve de Heerlijkheid in Vladslo.
  • En vermits ik geboren en getogen ben in Torhout heb ik de Torhoutse mosterd Wostyn met de paplepel binnen gekregen. Kan dus niet ontbreken!
  • We werken nauw samen met biobedrijf Vermeulen. Hun kwaliteit en diversiteit van o.a. tomaten is indrukwekkend.
  • Gerijpte entrecote van West-Vlaams rood van Dierendonck staat altijd op de kaart.

We hebben een wisselend menu 'Ontdek Noord 57' bestaande uit 5 starters, een visgerecht, een vleesgerecht en een dessertassortiment.  

Tips van de chef
  • Ik kom tot rust in de Torhoutse bossen (Groenhove, Wijnendale en het bos van Aertrycke). 
  • Een fietstochtje met het gezin kan perfect eindigen in de Bossneppe waar het heerlijk is om een hoeve-ijsje te likken.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF