Old Fisher - Dirk Defruyt

'Tussen 10 en 11 pelt iedereen garnalen'
Dirk Defruyt - Chef Het Lekkere Westen

  • We werken met verse Noordzeevis en werken daarbij nauw samen met de ervaren Zeebrugse visleveranciers Hans Fish en Vanhauwaert.
  • De garnalen worden in huis gepeld door alle personeelsleden tussen 10.00 en 11.00 uur.
  • Onze vissoep en zeetong zijn vaste waarden op onze kaart sinds jaar en dag.  Old Fisher bestaat sedert 1971 en in 2000 nam ik de zaak over van mijn ouders.   
  • Voor vleesliefhebbers prijken ossenhaas en kalfszwezeriken altijd op de kaart. 
Tips van de chef
  • Het vernieuwde Zwin Natuur Park mag niet ontbreken bij een bezoek aan Knokke. 
  • Ook het Zoute met zijn prachtige villa's en lanen spreekt aan.
  • Een wandeling langs het strand is rustgevend en met de fiets ben je snel in Damme of Brugge, mooie fietsrit door het hinterland.
  • Voor een kleine hap in Knokke kan je terecht in Bloom ontbijt-en brunchrestaurant.
  • Logeren kan in het charmehotel Bloemenhof te Dudzele of B&B Birdy in Ramskapelle.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF