Olijfboom - Jean Vandenberghe

'Gerookte sprotfilets, met recht en rede een erkend streekproduct'
Jean Vandenberghe - Chef van Het Lekkere Westen

Ik ben lid van de 33 meesterkoks van België en Ik werk al jaren met lokale producten. Dat is alleen maar logisch. Onze contreien hebben zoveel te bieden, je zou wel gek zijn om het dan verder te zoeken en te kiezen voor minder kwaliteit.

  • Dus halen we onze eitjes, boter, room op de boerderij.
  • En komen de huisgepelde garnalen uit Nieuwpoort. Net als onze gerookte sprotfilets, met recht en rede een erkend streekproduct en op en top Belgisch.
  • Wij combineren ze graag met een polderaardappel, twee streekproducten voor de prijs van één.
Tips van de chef
  • Het pittoreske Veurne, met zijn historische markt, zijn stadspark heeft heel wat troeven te bieden. Ontdek het te voet of per fiets.
  • Het bakkerijmuseum in Veurne bezit de belangrijkste collectie bakerfgoed van België en is een leuk doemuseum voor jong en oud.
  • Op zoek naar logiesAuberge De Klasse huist in een 18de-eeuws pand, pal in het centrum van Veurne, en is goed voor 3 romantische kamers, een gezellig salon en een heerlijke tuin.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF