Pegasus - Bert Recour

'Pure Smaken van bij ons
Bert Recour - Chef van Het Lekkere Westen
 

Zowat al onze producten zijn streek-en seizoensgebonden

  • Van het huisgemaakte brood met Sint-Bernardusbier over de authentieke hoeveboter van boer Verdonck (Baljuwstraat 65).   
  • Ons menu bestaat uit verse Noordzeevis, van handgepelde garnalen tot pladijs.
  • Die worden gekruid met groen uit onze tuin en vergezeld van de beste groenten en fruit van dat moment, persoonlijk uitgekozen op de vroegmarkt.
  • Tal van boerderijen verzorgen onze selectie van kazen van ‘an de schréve’. De pure smaken van bij ons.
  • Sinds kort hebben we onze eigen gin ontwikkeld, Gin'Ops, met het aroma van hopbellen
  • Tijdens het seizoen staan er steevast Poperingse hopscheuten op het menu.
Tips van de chef
  • Ik ben afkomstig van Roesbrugge, deelgemeente van Poperinge. Al wandelend langs de IJzer, tussen de koeien en de eendenputten, kom ik tot rust. Onderweg stop ik graag In Den Gouden Arend voor een ter plaatse gebrouwen biertje bij het haardvuur.
  • In onze Wellness Recour is het dankzij de sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s zalig luxueus ontspannen.  
  • Op zoek naar logies ? Uiteraard beveel ik Hotel Recour aan, goed voor vier sterren, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke aanpak. Verder kan je ook terecht in vakantiewoning Berkendal, een ecologisch vakantiehuis met prachtig uitzicht.
  • Voor een kleine hap kan je terecht in St.Hubertus (Westouter), Grootmoeders keuken die met veel liefde bereid is.    

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF