Schildia - Patrick De Breuker

'Visgerechten worden met veel zorg bereid'
Patrick De Breuker, chef Het Lekkere Westen

  • We zitten vlakbij de haven van Zeebrugge, dus uiteraard wordt er dagelijks verse vis aangevoerd.  
  • Van Noordzeetong over tarbot tot kabeljauw, gebakken in de beste boter. Alle visgerechten worden met veel zorg bereid.
  • Onze gebakken zeetong kreeg reeds tweemaal een 10 op 10 (op televisie en in de krant).
  • En voor vleesliefhebbers is er onze Côte à l'Os van Belgisch wit-blauw.  
Tips van de chef
  • Lekker uitwaaien in Knokke-Heist ! Vertrek in Heist en wandel op de Zeedijk tot aan het Zwin
  • Fiets eens doorheen de polders, het groene hinterland van de Kust.
  • Voor een frisse pint is Café Des Nations aan het station van Knokke een aanrader.
  • Knokke heeft een groot aanbod aan logies.  In Heist heb je Hotel Ter Duinen en in Knokke het bekende La Réserve.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF