't Hommelhof - Stefaan Couttenye

'Wij hielden altijd al van ons terroir'
Stefaan Couttenye - Chef van Het Lekkere Westen

Al lang voor het mode werd, houden wij het consequent bij streek- en seizoensgebonden gastronomie met af en toe een frivoliteitje om het pittig te houden. Kwaliteit met een ziel erin of herkenbare producten van bij ons, vergeten groenten, miskende lekkernijen en ondergewaardeerde ingrediënten. Met daarenboven lekkere, bijzondere bieren op een ereplaats. In en naast de bereidingen.    

  • Goddelijke brouwsels uit de Westhoek en uit Watou in het bijzonder. 
  • Gecombineerd met hopscheuten van ’t Hoppecruyt.
  • Duifjes uit Steenvoorde.
  • Vergeten groenten van De Lovie
  • Proef eens van ons Hammetje in St. Bernardus Tripel (restyled) of ga voor het op het vel gebakken kabeljauw met boschampignons en spek in Yperman en truffelpuree. 
Tips van de chef
  • ga eens fietsen langs de IJzer en sla af naar de Paters van Westvleteren om daar op het terras van In de Vrede op adem te komen bij een Westvleteren 12, meermaals bekroond tot het beste bier ter wereld. 
  • Qua logies is Het Brouwershuis gelegen pal naast de brouwerij van Sint-Bernardus, een pareltje. De perfecte link met onze bierkeuken.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF