Taste and Colours - Dirkjan Decock

'Verse room, boter, melk en karnemelk van kampioenenkoeien'
Dirkjan Decock - Chef van Het Lekkere Westen

99% van alles wat wij serveren wordt in eigen huis gemaakt. Een kaart hebben we niet, ik kook in functie van aanvoer en laat mij inspireren door mijn vaste producenten. Qua vis ligt de focus op bijvangst en Noordzeevis.  

De lekkerste verse room, boter, melk en karnemelk komen van de kampioenenkoeien van boer Lieven van IJshoeve D'hooge Scheure in Harelbeke.

Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF