Tête Pressée - Pieter Lonneville

'Onze menukaart vertrekt letterlijk vanuit de landbouwer/teler'
Pieter Lonneville - Chef van Het Lekkere Westen
 

De menukaart van Tête Pressée vertrekt letterlijk vanuit de landbouwer/teler.  Per boer worden dan voor-en hoofdgerechten uitgewerkt

Tips van de chef
  • In de vriendschap - Sint-Andries: Nog een echt café met een jong team en een hart voor de stiel. Een authentiek café van deze tijd waar je altijd iemand hebt om mee te praten aan de toog.
  • De vesting in Brugge blijft een fijne plek om te wandelen
  • 't Werftje - Zeebrugge: perfect terras voor Rodenbach met een portie garnaaltjes.
  • Logeren kan in De Stamper in Damme

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF