Villa de Torre - Thibaud Hermans

'We kiezen voor dagverse producten uit de Noordzee van van lokale kwekers'
Thibaud Hermans - Chef Het Lekkere Westen

Wij zijn begaan met duurzaam en verantwoord koken en ondernemen.  We kiezen voor dagverse producten uit de Noordzee en van lokale kwekers.  We werken o.a. goed samen met onderstaande producenten :  

  • Vishandelaar Mike Vander Brugghen van Chef's Secret uit Zeebrugge
  • broodsmid Stefan Vandaele uit Brugge 
  • wijnbouwer Martin Bacquaert van wijndomein Entre-deux-Monts uit Westouter
  • geitenboer Renaat Devreese van 't Reigershof in Klemskerke
  • Oesterkweker Benoit Van Daele uit Oostende 
  • Champignonkweekster Nathalie Desmet uit Beveren-Leie 
  • Brouwers Bart Mortier en Alexander Verlinde van Jus de Mer uit Middelkerke
  • Brouwer Rudi Ghequire van Rodenbach uit Roeselare 
  • Familie Vanderhaege uit Veurne die het Veurnse Belfurn rund kweken...
Tips van de chef
  • De Haan is onbetwist de mooiste gemeente van onze kust, beroemd om zijn Belle Epoque villa's, omringd door prachtige wandelduinen, waarin ook toffe fiets-en mountainbike-routes verweven zijn. Via het idyllische tramstation ben je op wandelafstand van ons spierwitte strand.  En, wist je dat De Haan een apart microklimaat heeft ? Het is hier altijd zonniger dan elders !
  • Voor een kleine, superlekkere hap gaan wij naar Moment !Beaufort of 't Stil Genot
  • Overnachten kan in het familiale Sunparks (met tropisch zwembad) of in het exclusieve Manoir Carpe Diem.  Of je kan opteren voor onze eigen B&B Hoeve Welgelegen, met private sauna.

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF