Villared - Dave Debal

'We werken met seizoensgebonden producten die we ieder jaar in een nieuw jasje stoppen'
Dave Debal - Chef van Het Lekkere Westen

We werken samen met tal van lokale producenten o.a.

  • Kazen van 't Groendal (Rumbeke)
  • West-Vlaams rood rund, proef eens van onze rundstartaar van West-Vlaams rood rund, handgesneden frietjes, krokante sla en huisgemaakt mayonaise.
  • Noordzeevis en bijvangst van onze Kust  
  • Asperges van Bossuyt (Oostrozebeke)
  • Tomaten en diverse groenten van bioboer Vermeulen (Ruddervoorde) 
  • Bieren van d'Oude Maalderij (Izegem)
  • Onze ganzenlever halen we in Handzame. 
  • en onze aardbeien komen, tijdens het seizoen, van de frezeboer in Roeselare.  
Tips van de chef
  • Ik ga graag wandelen of lopen in het bos en de omliggende weiden en paadjes van het Wallemotekasteel, een mooi stukje natuur.  
  • Eperon d'or in Izegem. Dit prachtig gerestaureerd gebouw omvat het borstel-en schoeiselmuseum en is één van de mooiste gebouwen van Izegem.

Op zoek naar een logies? We kunnen onderstaande B&B's aanraden in Izegem en omstreken :

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF