Villared - Dave Debal

'We werken met seizoensgebonden producten die we ieder jaar in een nieuw jasje stoppen'
Dave Debal - Chef van Het Lekkere Westen

We werken samen met tal van lokale producenten o.a.

  • Kazen van 't Groendal (Rumbeke)
  • West-Vlaams rood rund, proef eens van onze rundstartaar van West-Vlaams rood rund, handgesneden frietjes, krokante sla en huisgemaakt mayonaise.
  • Noordzeevis en bijvangst van onze Kust  
  • Asperges van Bossuyt (Oostrozebeke)
  • Tomaten en diverse groenten van bioboer Vermeulen (Ruddervoorde) 
  • Bieren van d'Oude Maalderij (Izegem)
  • Onze ganzenlever halen we in Handzame. 
  • en onze aardbeien komen, tijdens het seizoen, van de frezeboer in Roeselare.  
Tips van de chef
  • Ik ga graag wandelen of lopen in het bos en de omliggende weiden en paadjes van het Wallemotekasteel, een mooi stukje natuur.  
  • Eperon d'or in Izegem. Dit prachtig gerestaureerd gebouw omvat het borstel-en schoeiselmuseum en is één van de mooiste gebouwen van Izegem.

Op zoek naar een logies? We kunnen onderstaande B&B's aanraden in Izegem en omstreken :