Water en Vuur - Tijl De Vriendt

'Onze kroket van Keiems Bloempje al geproefd ?'
Tijl De Vriendt - Chef van Het Lekkere Westen

Op 18 oktober 2019 nam Water en Vuur hun intrek op hun nieuwe locatie.  Je vindt het restaurant op de hoogste verdiepingen van de ex-veevoederfabriek De Polders.  Het adembenemend zicht op Beerst Blote krijg je er zomaar bij.  Hun passie voor lokale producten verhuist uiteraard ook mee.  

vers, verser, dichtst van bij ons !

Met lokale boeren werken, werkt verslavend. De Westhoek heeft zowat alles in huis om een rijkelijk menu samen te kunnen stellen. Eigenzinnige boeren die kwaliteit verkiezen boven kwantiteit. dat smaakt, en smaakt naar meer.

Proef eens van onze kroket van Keiems Bloempje, een heerlijk biokaasje van 't Dischhof.

Tips van de chef

Enkele tips in de regio:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF