Yelo - Jessica Vansever

'Hun kazen en geitenmelk zijn top'
Jessica Vansever - Chef Het Lekkere Westen

  • Vlakbij vinden we 't Reigershof waar ze hun eigen geitjes kweken. Hun kazen en geitenmelk zijn dan ook top.
  • Ik werk graag met Noordzeevis o.a. pieterman, wijting,...  op de kaart vind je ook 'catch of the day' terug
  • Ons lokale bier Coast (blond en donker) verwerken we graag in onze sauzen.  
  • Als aperitief kan je bij ons proeven van Sunset Gin, een gin ontwikkeld in de Haan met citrustoets
Tips van de chef
  • Wandel eens door De Haan en Wenduine. Het loont absoluut de moeite.
  • Na het werk gaan we graag iets drinken in The Barrel, mooi kader en gezellig
  • L'arrêt Vert in De Haan is een verborgen pareltje, een koffiehuisje met B&B.  Er zijn 4 slaapkamers en een grote tuin.  Ook ideaal voor een kleine hap want ze bieden dagelijks een dagverse schotel aan met eerlijke producten. 

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF