Het Ovenhuis - Joachim De Lille

'Onze burger van de chef met vlees van Westvleterens wit-blauw is een toppertje'
Joachim De Lille - Chef van Het Lekkere Westen

  • We werken graag met wit-blauw dat gekweekt wordt op de hoeve Leuridan in Westvleteren.  Dit vlees dat we aankopen bij slagerij Leuridan in Watou vormt de basis voor ons gerecht Burger van de Chef - Brie 'de la frontière' - vergeten groentjes.  Onze kaas komt van kaasboerderij De Moerenaar in Veurne.
  • Proef ook eens van ons konijn in St. Bernardus Abt, al ruim 18 jaar een klassieker op de kaart.
  • En als dessert kunnen we je onze huisgemaakte mazarinetaart aanbevelen
Tips van de chef

Onze regio is een waar fietsparadijs  :

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF