Hubert Gastrobar - Guillaume Noël

'Verfijnde gerechten in een kroegsfeer'
Guillaume Noël - Chef van Het Lekkere Westen

  • In gastrobar Hubert worden in een kroegsfeer verfijnde gerechten geserveerd en je kan er ook opteren voor een sharing menu. 
  • Ik ga op zoek naar begeesterde producenten en producten en werk o.a. samen met Boer Rik uit Poperinge, Deswarte voor zijn duinasperges,..  
  • Check onze wisselende kaart en kies bijv. voor Ostendaise oester, garnaalkroketten 'Re-Belges' of kies voor griet aan ons spit
Tips van de chef
  • Fiets of wandel eens langs de Brugse Vesten.  
  • Muziek-en bierliefhebbers kunnen terecht in De Kelk in onze straat.
  • Op zoek naar een overnachting ? Eén adres La Suite B&B.  

Guillaume is Jong Keukengeweld-chef. In oktober en maart kunnen jongeren genieten van Jong Keukengeweld.  Ben je tussen 18 en 30 jaar oud ? Reserveer dan snel je tafeltje en geniet van een gastronomisch menu aan een vriendenprijs.

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF