Slapen
Q-label

4 x logeren met een view

q-labelWie geniet nu niet van een panoramisch uitzicht op vakantie? Hieronder geven we je een greep uit het ruime aanbod logeeradresjes in West-Vlaanderen die over een adembenemend uitzicht beschikken.

Ze hebben bovendien allemaal het Q-label dat garant staat voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening

Barbootel Ahoi - Kortrijk

Dit voormalige graanvrachtschip ligt in het centrum van Kortrijk op de Leie en werd in 2008 omgebouwd tot een hotel met bar. Benedendeks zijn er 9 kajuiten met zicht op de rivier en de waterfauna. Op het bovendek vind je het terras, de ontbijtruimte en de bar met een prachtig zicht op de Leie. Schip ahoi!

MEER INFO

Hotel Villa Select - De Panne

De ruime kamers van Hotel Villa Select bieden een fantastisch uitzicht op de zee en het indrukwekkende strand. Ook het restaurant heeft een adembenemend zicht op de kustlijn. Hier kan je slapen én eten met een view. Een ware streling voor het oog!

MEER INFO

B&B Het Weiland - Vivenkapelle (Damme)

Deze Bed & Breakfast heeft z’n naam niet gestolen. Te midden van het groen vind je er rust, comfort en een weids uitzicht op het omringende weiland. Ook vanuit het binnenzwembad en de sauna kan je de koeien zien grazen. Dit is onthaasten ten top!

MEER INFO

Vakantiewoning De Blauwpoort - Westouter

Logeren in De Blauwpoort betekent logeren in een beschermd monument. Het pand ademt historie en vertelt verhalen uit maar liefst 3 eeuwen. Authenticiteit en hedendaags design gaan hier hand in hand. Blikvanger is de sauna die zich letterlijk hoog tussen de bomen bevindt. Relaxeren ... wie het nog niet kan, zal het hier leren!

MEER INFO

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF