Het Lekkere Westen
Eten & drinken

5 jonge chefs om nu te ontdekken

In West-Vlaanderen is er heel wat jong creatief culinair talent. Bij deze topchefs in spe kan je vandaag nog betaalbaar tafelen.

Zet alvast deze 5 namen op je bucket list voor 2019.

Floris

Floris - Floris Pancoucke

Onze roots liggen in de Vlaamse polders en we werken graag met lokale topproducten van West-Vlaamse landbouwers en Noordzeevissers.

 

Meer info

Het Vliegende Tapijt

Het Vliegend Tapijt - Felix Francois

We werken nauw samen met diverse bioboeren, de plaatselijke wijnboer en serveren graag artisanale bieren.

 

Meer info

Lekker Roodbruin - chef Sébastien

Vol-Ver - Sebstien Ververken

Roodbruine bieren zijn onze favoriet en we halen tal van producten in de nabije omgeving.

 

Meer info

Rebelle - Martijn Defauw

We houden van biologische groentes en eetbare planten. Asperges in open lucht gekweekt zijn het wachten meer dan waard.

 

Meer info

Villa de Torre - Jasper Bakker

Villa de Torre - Jasper Bakker

We zijn begaan met duurzaam en verantwoord koken en ondernemen. Dus kiezen we resoluut voor onze Noordzeevissen en lokale zeevruchten.

 

Meer info

Het Lekkere Westen

Lekkere Westen - Jong Keukengeweld

Maar liefst 17  jonge topchefs uit het Lekkere Westen zijn geselecteerd voor Jong Keukengeweld. Zij staan klaar om jou te laten genieten van hun culinair vakmanschap en hun passie voor gastronomie.

 

Maak kennis met de chefs