Fietsen

6 Fietstips

Bierfietsroutes

Deze vier nieuwe bierfietsroutes in de Westhoek nemen je mee langs brouwerijen, hopvelden, volkscafees. Ze werden uitgetekend op het fietsnetwerk. Afstappen is even belangrijk als opstappen! Meer info

Fietsroutes 14-18

Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de ‘Groote Oorlog’ worden nieuwe fietsroutes in de Westhoek ontwikkeld. De bewegwijzerde routes zijn ongeveer 40 km lang en nemen je mee door het voormalige oorlogslandschap.

 

Fietsen langs de restanten van de Groote Oorlog.

Groene Gordel Brugge

Ontdek de 53 km lange fietsroute die loopt langs verrassend aantrekkelijke groengebieden, vlakbij de Brugse stadsrand. Je geniet van een mix van bossen, kasteellandschappen, kanalen, het historische Brugge en Damme en tal van pittoreske dorpjes.

 

Bekijk de fietsroute Groene Gordel Brugge.

Met Jaek en Nink op de fiets

In de Westhoek zijn er kindvriendelijke fietsroutes uitgewerkt op het fietsnetwerk. De routes zijn tussen 20 en 30 km lang en zijn bewegwijzerd met zeshoekige Jaek en Nink bordjes. Meer info

Zee van Smaak fietsroutes

Deze fietsroutes loodsen je in elke kustgemeente langs de beste en lekkerste adressen zoals restaurants, foodshopping en aanbieders van lokale producten. Proeven van heerlijke streekgerechten en toch in beweging blijven... je doet het aan de Kust!

 

Verken de Zee van Smaak fietsroutes.

Leiestreek Lusjes

Het nieuwe fietsnetwerk staat garant voor onbeperkt fietsplezier. Het moeilijkste is kiezen! Om inspiratie op te doen, komen de  ‘Leiestreek Lusjes’ zeker van pas. Dat zijn gratis, lusvormige routes op het fietsnetwerk, in het teken van een bepaald thema of met bepaalde belevingselementen.

 

Geniet van deze uitgestippelde fietslusjes.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF