Doen

7 tips bij minder goed weer

In West-Vlaanderen is het altijd leuk vertoeven, ook als de zon ons even in de steek laat. Er zijn tal van regenproof activiteiten die je dag bij elk weer geslaagd maken. Wij schotelen je de leukste uitstapjes voor, weer of geen weer!

Zin om enkele dagen in West-Vlaanderen te vertoeven?
Blijf slapen bij een logies met het Q-label dat garant staat voor topkwaliteit. Boek rechtstreeks bij de uitbaters aan de beste prijzen.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid

OVERDEKTE SHOPPINGCENTRA

Weer of geen weer, shoppen maakt je altijd goedgezind! Scoor een nieuwe outfit in de vele shoppingcentra van de Leiestreek zoals in het overdekte winkelcentrum K in Kortrijk.

Shoppingcentra in de Leiestreek

VOORDELIG ATTRACTIES BEZOEKEN AAN DE KUST

Ken je de Kustpas al? Hiermee bezek je tal van Kustattractiesmet een fikse korting. Zo ook Seafront, het maritieme themapark in de oude vismijn van Zeebrugge. Vraag online je gratis pas aan.

Bestel hier je gratis Kustpas

VOLKSSPELEN IN DE WESTHOEK

Weet jij wat Boltra is? Deze volkssport is kenmerkend voor de Westhoek en kan je in verschillende cafés uittesten. Plezier gegarandeerd!

Volksspelen in de Westhoek

WEGDROMEN IN KASTELEN IN HET BRUGSE OMMELAND

Je altijd al een echte kasteelheer of -vrouw willen wanen? Het Brugse Ommeland bulkt van de statige kastelen en sprookjesachtige burchten!

Kastelen in het Brugse Ommeland

PLONZEN IN EEN BINNENZWEMBAD

Uren waterplezier voor het hele gezin gegarandeerd in één van de vele zwembaden die West-Vlaanderen rijk is. Enkele aanraders: Zwembad Lago Kortrijk Weide in Kortrijk, het Bellewaerde Aquapark in Ieper en het recreatiebad 'De Alk' in Wingene.

Overzicht van alle zwembaden in West-Vlaanderen

EEN FILMPJE MEEPIKKEN

Niets leuker dan je in de gezellige zetels van de bioscoop nestelen met een gigantische doos popcorn. Over de hele provincie vind je kleine en grote bioscopen. 

Overzicht van alle bioscopen in West-Vlaanderen

GA OP BROUWERIJBEZOEK

Al eens een Rodenbach gedronken? Of ben je meer voor de Westhoek klassieker West-Vleteren? West-Vlaanderen staat gekend voor de vele streekbieren en - brouwerijen. Breng hen een bezoekje en proef van al dat streeklekkers.

Overzicht van alle brouwerijen in West-Vlaanderen

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF