Doen

Cadeautips

Geen zin om de winkelstraten af te schuimen op zoek naar het perfecte cadeau? Dan heb je geluk want onze geschenken kan je eenvoudig online bestellen en worden gratis geleverd
(Er is geen levering tussen Kerst en Nieuwjaar).

Fietsnetwerkbox

Geef voor slechts 25 euro de fietsnetwerkbox cadeau! De vier fietsnetwerkkaarten van West-Vlaanderen verzameld in één handige box!


Ja, ik wil de fietsnetwerkbox cadeau geven.

Wandelbox

Het Brugse Ommeland, de Leiestreek en de Westhoek hebben elk een verzamelbox met alle lusvormige wandelroutes. De box kost 25 euro per regio.

 

Ja, ik wil een wandelbox cadeau geven.

Fietsroutes 14-18 in de Westhoek

Deze handige verzamelbox bundelt de 12 fietsroutes 14-18, namelijk Aller-Retour, Cogge-Geeraert, Duits Hinterland, Gifgas, Ieperboog, IJzer 14-18, Käthe Kollwitz, Mijnenslag, Niemandswater, Pionier, POP en The Legacy. Deze box heb je al in huis voor slechts 20 euro.

 

Ja, ik wil deze fietsroutes cadeau geven.

Autoroutes 14-18 in de Westhoek

In de Westhoek nemen zes autoroutes je mee naar de belangrijkste WOI I bezienswaardigheden en onderweg geniet je van de streek. De autoroutes zijn verzameld in een box en heb je al voor 30 euro.

 

Ja, ik wil de autoroutes cadeau geven.

Erfgoedbox

De erfgoedbox bevat inspiratie voor dagenlang veilig en ontspannend wandelplezier in de Provincie West-Vlaanderen. Een topselectie van provinciale erfgoedwandelroutes (21 kaarten) gebundeld in één handige verzamelbox, voor de prijs van 25 euro.

 

Ja, ik wil de erfgoedbox cadeau geven.

Vakantiecheque

Met de Vakantiecheque van Logeren in Vlaanderen kan je een verblijf boeken bij één van de deelnemende logies naar keuze. Je kiest zelf de waarde van de cheque en kan hem thuis afprinten.

 

Ja, ik wil een vakantiecheque cadeau geven.

Geschenkmand 100% West-Vlaams

Ben je weg van lokale kwaliteitsproducten en wil je iemand echt in de watten leggen? Kies dan uit één van de 100% West-Vlaamse geschenkmanden.

 

Ja, ik wil een geschenkmand cadeau geven

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF