Doen
Fietsen

Fietsen door provinciedomeinen

---
 

OPGEPAST! Naar aanleiding van de Coronamaatregelen zijn de provinciedomeinen in West-Vlaanderen enkel toegankelijk voor buurtbewoners tem 5/4/2020. Verplaatsingen die niet essentieel zijn, blijven verboden. Met de wagen naar een provinciedomein rijden mag dus niet. De parkings blijven dus gesloten. Ook speelpleinen, het publiek sanitair en de bezoekerscentra blijven dicht. Affiches en borden aan de ingang, de parkings, de speelpleinen en de sanitaire blokken wijzen bezoekers op het toegangsverbod. Ook cafetaria’s zijn gesloten. 
Buurtbewoners kunnen ontspannen in provinciedomeinen, maar moeten de voorwaarden van de Nationale Veiligheidsraad blijven volgen: samenscholing is verboden, wandelen of joggen doe je alleen, met twee of in gezinsverband, bezoekers mogen niet afwijken van de paden en de regels om afstand te houden van elkaar moeten nageleefd worden.
Het gaat om volgende domeinen: Baliekouter (Dentergem – Wakken), Bergelen (Wevelgem), Bulskampveld (Beernem), d’ Aertrycke (Torhout), Fort van Beieren (Brugge – Koolkerke), Gavers (Harelbeke – Deerlijk), IJzerboomgaard (Diksmuide), Palingbeek (Ieper – Zillebeke), Raversyde (Oostende), Sterrebos (Roeselare – Rumbeke), ’t Veld (Ardooie), Tillegembos (Brugge – Sint-Michiels), Wallemote-Wolvenhof (Izegem), Zeebos (Blankenberge), Het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist.

MAAR LAAT JE ALVAST INSPIREREN OM NA DEZE CORONATIJD TERUG OPTIMAAL TE VERTOEVEN IN ONZE NATUURDOMEINEN! DEZE MAATREGEL GELDT MOMENTEEL TOT 5/4/2020.

---

 

Zin om al fietsend de provinciedomeinen te verkennen? Dat kan! Alle provinciedomeinen liggen op het fietsnetwerk West-Vlaanderen. Je kan zelf je knooppuntenroute samenstellen of kiezen voor een van onderstaande suggesties.

Veel fietsplezier!

Fietstips

Er valt nog meer te beleven in de provinciedomeinen: