Fietsen
Het Lekkere Westen

Fietsen in het Lekkere Westen

Brugse Ommeland - Start Beernem - 39 km

Deze route leidt langs hoeve- en streekproducenten, authentieke adresjes, ... in Beernem, Ruiselede, Wingene, Ruddervoorde, Oostkamp, ... Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen.

 

Meer info

Brugse Ommeland - Start Torhout - 50 km

Deze route leidt langs hoeve-en streekproducenten, authentieke adresjes, ... in het Brugse Ommeland. Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen.

 

Meer info

Middenkust - Start Middelkerke - 51 km

Deze route leidt langs hoeve-en streekproducenten, authentieke adresjes, ... aan de kust en het hinterland. Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen.

 

Meer info

Middenkust - Start Oostende - 43 km

Deze route leidt langs hoeve- en streekproducenten, authentieke adresjes, ... aan de Middenkust en het hinterland. Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen. 

 

Meer info

Oostkust - Start Blankenberge - 41 km

Deze route leidt langs hoeve-en streekproducenten, authentieke adresjes, ... aan de Oostkust en het hinterland. Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen.  

 

Meer info  

Oostkust - Start Knokke-heist - 44 km

Deze route leidt langs hoeve- en streekproducenten, authentieke adresjes, ... aan de Oostkust en het hinterland. Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen.  

 

Meer info

Westkust - Start De Panne - 44 km

Deze route leidt langs hoeve- en streekproducenten, authentieke adresjes, ... aan de Westkust en het hinterland. Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen.  

 

Meer info

Leiestreek - Start Bellegem - 44 km

Deze route leidt langs hoeve- en streekproducenten, authentieke adresjes, ... in Bellegem, Kooigem, Bossuit, Moen, Zwevegem, Kortrijk. Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen.

 

Meer info 

Leiestreek - Start Roeselare - 50 km

Ontdek al fietsend hoeve-en streekproducenten, authentieke adresjes in de Leiestreek. Kom in contact met 'de korte keten' of het nu een hoeve-ijsje is, een lunch met lokale producten of een lokaal streekbiertje is ... je leert de rijkdom van de streek kennen. Je kan dit ook combineren met een hoevepicknick.

 

Meer info

 

Leiestreek - Start Waregem - 41 km

Ontdek al fietsend hoeve- en streekproducenten, authentieke adresjes in de Leiestreek. Kom in contact met 'de korte keten' of het nu een hoeve-ijsje is, een lunch met lokale producten of een lokaal streekbiertje is ... je leert de rijkdom van de streek kennen. Je kan dit ook combineren met een hoevepicknick.  

 

Meer info

Westhoek - Start Ieper - 49 km

Ontdek al fietsend hoeve-en streekproducenten, authentieke adresjes in de Westhoek. Kom in contact met 'de korte keten' of het nu een hoeve-ijsje is, een lunch met lokale producten of een lokaal streekbiertje is ... je leert de rijkdom van de streek kennen.  

 

Meer info

Westhoek - Start Poperinge - 46 km

Deze route leidt langs hoeve- en streekproducenten, authentieke adresjes, ... in de Westhoek. Al fietsend leer je de rijkdom van de streek kennen.

 

Meer info    

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF