Doen

Fietsen om de hoek

Een frisse neus halen en een goeie dosis zuurstof pakken is erg aangeraden. Je benen strekken op je trappers en een blokje rond fietsen kan dus zeker. Let er wel steeds op dat je de maatregelen in acht neemt en blijft volgen. Een fietstochtje beginnen vanaf je woning is een aanrader!

! Deze pagina's dienen ter inspiratie om even uit te waaien en te bewegen. Respecteer en volg de maatregelen nauwgezet. Houd het vooral veilig voor jezelf en je omgeving!

Een hartjestocht fietsen

Al eens een hartje gefietst?

Het moeten niet altijd blokjes en lusjes zijn die je fietst. Zeker in deze periode is een hartje trappen zo veel mooier. Stippel een hartje uit langs het West-Vlaamse Fietsnetwerk dat aan je deur passeert. Vergeet je hartjestocht niet te delen en verspreid zo extra warmte en liefde in deze periode. Wij keken even aan onze eigenste voordeur en trapten alvast een hartje voor iedereen die er eentje kan gebruiken...

Vergeet je lusje niet te delen met #hartjestocht

De fietsrouteplanner vind je hier!

Een fietslusje aan huis

Heb je liever een al uitgestippelde fietstocht? Dat kan ook! Klik hieronder op de button en vul er je postcode of gemeente in. Je ontdekt de fietstocht(en) die bij jou in de buurt liggen. Vertrek wel steeds bij je thuis en verplaats je niet met de wagen om een fietstocht te maken (dit zijn geen essentiële verplaatsingen en worden beboet). Houd daarnaast ook goed rekening met social distance en de andere maatregelen die van kracht zijn.

Ontdek de fietslusjes vlakbij

een fietslusje

 

Nog meer leuke tips voor ontspanning vlakbij:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF