Doen

Herfstwandelingen

Een paar stevige schoenen, fijn (bubbel)gezelschap en een leuke route... Meer heb je niet nodig voor een deugddoende wandeling. Voor dat laatste zorgen wij!

Ontdek hieronder onze aanraders, opgedeeld per regio:  

 

2 mensen in polders
KNISPERENDE BOSWANDELINGEN AAN DE KUST

Bij wandelen aan zee denk je spontaan aan het strand en de duinen. Maar wist je dat er ook heel wat bossen aan de Kust zijn? Het zijn verborgen stukjes groen waar je helemaal tot rust komt. 

8 x knisperende boswandelingen aan de Kust

fiet
HERFSTWANDELEN IN DE WESTHOEK

De Westhoek telt heel wat bossen en provinciedomeinen waar het heerlijk wandelen is. Wil je liever zelf een wandeling samenstellen? Dan vind je vast wel je goesting op één van de 5 wandelnetwerken. 

Wandeltips in de Westhoek

De Oude Leie Wandelroute
WANDELPLEZIER IN DE LEIESTREEK

Naast vele fietsroutes heeft de Leiestreek een groot wandelaanbod. De vele groendomeinen, parken, provinciedomeinen en bossen maken van de Leiestreek een wandelparadijs. 

5 x wandelplezier in het najaar

Kasteel Tillegem
KLEURRIJKE HERFSTWANDELINGEN IN HET BRUGSE OMMELAND

Aan bossen en groen in het Brugse Ommeland geen gebrek. Trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekking. Misschien spot je wel een prachtig kasteel?

Naar de wandeltips in het Brugse Ommeland

Nog meer tips voor West-Vlaamse winterse wandelingen... 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF