Doen

Ik ga op reis en neem mee ...

We hebben er lang naar uit gekeken maar het is weer zo ver: vakantietijd! Weg met de dagelijkse sleur, drukte en stress. Vanaf nu alleen nog ontspannen en eindeloos genieten. En waar kunnen we dat beter dan hier in West-Vlaanderen? Nog de laatste inkopen, valiezen inpakken en wegwezen.

En wil je echt alles uit je vakantie halen, neem dan zeker het volgende mee.

Ik ga op reis en neem mee ... mijn fiets- en wandelkaarten

West-Vlaanderen is een fantastische regio om te fietsen en te wandelen. Aan de hand van de netwerkkaarten of de uitgestippelde routes kan je eindeloos actief genieten van de pracht van je vakantieplek. Heb je je kaarten vergeten of je hebt er nog geen? Geen paniek, je vindt ze in elke Dienst voor Toerisme of je kan ze nog vlug bestellen bij Westtoer. En kan je je eigen fiets niet meenemen, dan kan je altijd terecht bij de vele fietsverhuurbedrijven. Niets staat een onvergetelijk vakantieverblijf in de weg.

Ik ga op reis en neem mee ... mijn voordeelpassen

Vraag bij de reservering van je verblijf naar de Westhoekvoordeelpas of naar de voordeelcheques op de camping. Heb je geen zin meer in kilometerlange files naar de kust, combineer dan je verblijf en transport en maak gebruik van Happy Trip. Ter plaatse kan je met de gratis Kustpas en ook de Westhoekvoordeelpas genieten van extra kortingen op de toegang tot verschillende attracties, musea en bezienswaardigheden.

Ik ga op reis en neem mee ... mijn lijst met lekkere adresjes

Krijg je er ook wel eens genoeg van in je eigen kookpotten te roeren? Je houdt van zoet of je wil eindelijk ook dat biertje proeven waar iedereen het voortdurend over heeft? Of je wil kennismaken met de typische streekproducten van de plaats waar je verblijft? Je vindt alles in West-Vlaanderen: van een snelle hap tot topgastronomie, een leuk terrasje of een gezellige picknickplaats, een hoeve of een brouwerij om van de lokale troeven te genieten. Kies maar uit.

Je vindt nog veel meer op www.westtoer.be/nl/eten-drinken.

Ik ga op reis en neem mee ... mijn back-up bij minder goed weer

Zelfs in West-Vlaanderen kan het weer al eens tegenvallen. Laat je vakantiepret niet bederven door een dagje regen en trek er toch op uit. Je vindt tal van leuke activiteiten waarbij je droog kan blijven. Voor elk wat wils.

Je hebt nog veel meer keuze op www.westtoer.be/doen.

 

Ik ga op reis en neem mee ... mijn festivalhoedje

Hou je van een gezellige drukte, volop muziek en animatie, dan mag je op de festivals niet ontbreken. Zomervakantie staat synoniem voor festivaltijd. Of je kan genieten van een folkloristische stoet, een theaterstuk of vuurwerk. De keuze is aan jou!

Je vindt alle evenementen op www.westtoer.be/agenda.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF