Slapen

Logeren op het water

Je geniet van het leven op een boot en valt heerlijk in slaap op het ritme van het zachte deinen van het water ... Een overnachting op het water is iets heel bijzonder en zou op ieders bucketlist moeten staan. Schrik om zeeziek te worden zit er niet in, want de voot ligt mooi aangemeerd. Scheep in en geniet van een verblijf op het water.

Wij verklappen alvast 6 toppertjes.

Bed in Boat

Bed in Boat

Aan de Kaai in Ieper, vlakbij de Grote Markt, vind je 'Bed in Boat'. Dit origineel binnenvaartschip 'Vulcain' werd helemaal omgebouw tot een luxueus vakantieverblijf. Je kan er met 8 personen verblijven. De gezellige zitkamer, uitgeruste keuken en mooie kamers en badkamers voorzien je van alle comfort die je nodig hebt om van je verblijf te genieten. Vanop het terras geniet je van het leven op het water...

Meer over Bed in Boat

Hotel De Barge

Op zo'n 5 minuutjes wandelen van hartje Brugge vind je het originele De Barge-Boat. Dit hotel heeft 20 prachtig ingerichte Cruise cabines en een uitmuntend restaurant 'The Captain's Tabel'. De Barge was ooit een binnenschip dat over het Kanaal Brugge-Gent voer. Nu is het een zeer sfeervol en charmant hotel. De bemanning legt je er graag in de watten.

Meer over Hotel De Barge

Hotel De Barge
Bar Bootel Ahoi

Bootel Ahoi

Dit voormaile graanvrachtschip vind je in het centrum van Kortrijk op de Leie. In 2008 erd het schip volledig verbouwd tot een hotel met bar. De kajuiten vind je benedendeks en hebben een prachtig zicht op het water en de waterfauna. Op het bovendek geniet je van het terras, de eetruimte en bar en de moie Leie. Een bijzonder verblijf waar je echt kan genieten van stad en natuur.

Meer over Bar bootel Ahoi

De Homeboat

De Homeboat

In Nieuwpoort kan je ook heerlijk logeren op het water. De Homeboat in de Westhoek Marina is een perfect adresje. Deze loft op het water laat je heerlijk overnachten in de prachtig gelegen jachthaven. Het geheel is voorzien van alle nodige comfort om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast is het ook ideaal als uitvalsbasis om leuke uitstappen te maken.

Meer over De Homeboat

B&B Le Fabuleux Destin - Droomboot

Nog zo'n unieke wateradresje! Hier verblijf je op een mooi gerestaureerd motorschip in Oudenburg. Peter, Lorenz, Ina en Arne verwelkomen en verwennen je met de nodige luxe. De inrichting is van de hand van Vittorio Simoni. Het ontbijt serveren ze voor je in de kapiteinswoning of bij mooi weer aan dek. En ontspannen kan bijvoorbeeld doen aan het zwembad.

Meer over Le Fabuleux Destin

Droomboot 'Le Fabuleux destin'
St Antoine - De Boot

St-Antoine

Het gewezen vrachtschip St-Antoine uit 1919 is nu als woonboot ingericht. Je kan in de oorspronkelijke alkoven van de schippersfamilie terecht, maar er is ook voor modern slaapcomfort gezorgd. Wie wil jab eeb lekker schippersontbijt reserveren: thee, koffie, melk, eitjes, kaas, confituur, yoghurt, muesli, chocopasta, broodjes, boterkoeken en brood.

Alles over St-Antoine


Nog meer ideetjes ...

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF