Slapen

Op vakantie dichtbij

In deze bijzondere periode kan iedereen wel enkele dagen ontspanning gebruiken. Laad je batterijen op om er deze winter tegenaan te kunnen. En waar kan je dat beter dan in de Kustprovincie? 

Onze logiesuitbaters zijn open en staan te popelen om jou (conform de geldende maatregelen) in de watten te leggen. Logies mogen maaltijden aan hun gasten aanbieden. Zij die geen eigen restaurant hebben, werken vaak samen met traiteurs uit de buurt voor heerlijke take-away maaltijden.

Hieronder een overzicht van de logies die maaltijden aanbieden en enkele tips voor activiteiten volledig coronaproof! 

 

Gent-Wevelgem - Westhoekkoers - wielerwedstrijd - sportief fietsen in de Westhoek - cyclos
Blijf slapen en eten

Volgens de geldende maatregelen mogen logies maaltijden serveren aan hun gasten op de kamer. Wie geen eigen restaurant heeft, werkt vaak samen met traiteurs in de buurt voor take-away maaltijden.

Naar het overzicht van logies met eetmogelijkheden op de kamer

 

fiet
OP VAKANTIE DICHTBIJ... NAAR DE WESTHOEK

In de Westhoek zijn er tal van mogelijkheden om te fietsen. Interesse in de Eerste Wereldoorlog? Probeer dan één van de fietsroutes 14-18. Op pad met de kinderen? Kies dan voor één van de 8 kindvriendelijke fietsroutes. Ook op vlak van wandelen stelt de Westhoek niet teleur. Elke wandelroute verzamelt de mooiste vergezichten en meest beklijvende plekken.

Bij heel wat logies in de Westhoek kan je conform de huidige maatregelen blijven eten. 
Bekijk hier een overzicht van deze logies.

Bulskampveld
OP VAKANTIE DICHTBIJ... NAAR HET BRUGSE OMMELAND

Met maar liefst 4 wandelnetwerken is er aan wandelopties in het Brugse Ommeland geen gebrek. Het voordeel van een wandelnetwerk is dat je volledig naar eigen voorkeur je wandeling kan samenstellen. Heb je het liever kant en klaar? Ga dan voor een uitgestippelde wandelroute. Wie weet spot je onderweg wel een kasteel? 

Bij heel wat logies in het Brugse Ommeland kan je conform de huidige maatregelen blijven eten. 
Bekijk hier een overzicht van deze logies.

Ik Zomer West-Vlaams - Leiespots
OP VAKANTIE DICHTBIJ... NAAR DE LEIESTREEK

In de Leiestreek stap je in een wereld van creatieve ondernemers. Met hun energie en enthousiasme laten ze overal ‘Leiespots’ vol inventiviteit oppoppen. Leiespots, dat zijn dé plekken waar je echt moet geweest zijn. Starten kan je met deze 10 shop-toppers. Je vindt er ook nog extra tips voor leuke shops in Gent, Kortrijk en Roeselare. Shop till you drop?

Bij heel wat logies in de Leiestreek kan je conform de huidige maatregelen blijven eten. 
Bekijk hier een overzicht van deze logies.

OP VAKANTIE DICHTBIJ... NAAR DE KUST

De komende dagen en in de herfstvakantie is de zee de ideale plek om een flinke portie zuurstof op te doen. Even buiten de centra kan je genieten van zeeën van ruimte en ook op het wandelnetwerk is het heel vaak een oase van rust. Raadpleeg de permanente druktemeter en nuttige tips voor elke kustgemeente. 

Bij heel wat logies aan de Kust kan je conform de huidige maatregelen blijven eten. 
Bekijk hier een overzicht van deze logies.

Haal het Lekkere Westen in huis

Logeer je in een vakantiewoning en heb je geen zin om zelf te koken? Haal dan het Lekkere Westen in huis!

Ga voor een Improviste box uit Waregem, een 3 gangenmenu met fazant uit Ichtegem of spring even binnen bij ‘Kok Up ’t Hommelhof Watou @ Sea’ in Oostende en Watou. Dit zijn maar enkele van de meer dan 200 afhaalmogelijkheden in Het Lekkere Westen.

Naar het overzicht van de Lekkere Westen chefs

 

Met deze info willen we je inspiratie geven om te genieten in West-Vlaanderen. Respecteer en volg steeds de geldende coronamaatregelen.  Zorg goed voor jezelf en je omgeving en geniet van West-Vlaanderen op een veilige manier! 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF